סוגי השוקולד המומלצים ביותר לאפייה

כפי שכל אופה יודע, המרכיב שהופך את האפייה למוצלחת הוא לא הציוד שבו אתם משתמשים אלא דווקא השוקולד. למעשה, קיימים הבדלים משמעותיים בין סוגי השוקולד השונים ולא כל שוקולד מתאים לתהליך של אפייה. החדשות הטובות הן שכיום הגישה לשוקולדים איכותיים, בהם ניתן להיעזר לטובת יצירה של מאפים מוצלחים שיגרפו מחמאות ויהפכו את תהליך האפייה שלכם למדויק וטוב יותר הפכו לקלים יותר מאי פעם, וזאת בזכות חנויות אינטרנטיות המתמחות בתחום של אפייה – הן בעבור חובבים והן בעבור אופים מקצועיים. באמצעות קונדיטורים בעלי שם הצלחנו לגבש את הרשימה המלאה של סוגי השוקולד המומלצים ביותר לאפייה. מוכנים? הכינו את הסינר, הנה המותגים והשוקולדים הטובים ביותר לטובת אפייה מוצלחת:

לובקה

שוקולד לובקה הוא אחד מסוגי השוקולד הכי פופולריים. מדובר בשוקולד פרווה ללא חומרים משמרים ואשר מכיל ריכוז גבוה מאוד של קקאו, ועל כן הוא נחשב לשוקולד אידיאלי בעבור אפייה, בעיקר בשל היותו שוקולד נימוח בו ניתן להשתמש בעבור כל מאפה, עוגה או עוגיות. לובקה הוא שוקולד יוקרתי מאוד בו משתמשים טובי הקונדיטורים ועל כן הוא מוצר חובה בעבור כל אופה.

קליבו

שוקולד קליבו נחשב לאחד השוקולדים הנמכרים ביותר בעולם כמו גם בישראל, ולא בכדי. שוקולד קליבו מכיל ריכוז גבוה של קקאו וניתן להזמין אותו בתצורה של שוקולד לבן, קרמל, חלב ועוד. הוא מתאים לכל מאפה ונמכר באריזות חסכוניות גדולות, במחיר נוח ועם שימת דגש על אריזה אטומה ששומרת על האיכות של השוקולד גם לפעמים הבאות.

סוגי השוקולד המומלצים ביותר לאפייה

וייס

חברת השוקולדים וייס נחשבת לאחת מחברות השוקולד הוותיקות והטובות ביותר בעולם, וזאת בשל פיתוח של שוקולד לאפייה באיכות מצוינת שנעשה בעבודת יד מוקפדת. השוקולד הנמכר ביותר של החברה הוא שוקולד לבן אותו ניתן לטמפרר (כלי לטמפורר הוא אחד מהכלים שאתם חייבים במטבח!) לטובת יצירה של מאפים כמו גם ציפוי לעוגות, עם טעם מודגש ואיכות מצוינת שנחשבת לאידיאלית בעבור כל סוג של אפייה.

שוקינג

מותג מוביל נוסף שמייצר שוקולד לתעשיית המזון מזה כ 90 שנים. החברה מייצרת שוקולד מריר, חלב ולבן באיכות מצוינת – ריכוז של מעל ל 50% קקאו וכן מרכיבים טבעיים בלבד. ביחס לקטגוריה של שוקולד לאפייה הוא נחשב ליקר יותר, אולם אופים מקצועיים משתמשים בו באופן קבוע לטובת תהליך אפייה מוצלח.

מה חשוב לדעת לפני שמזמינים שוקולד לאפייה?

ראשית, העדיפו לבצע את הרכישה דרך חנות אפייה מקצועית ובעלת המלצות. מאחר והביקוש לשוקולד איכותי הוא גבוה יותר מאי פעם ישנם לא מעט חיקויים שעלולים להוביל לא רק לתהליך אפייה קלוקל אלא גם לטעם לוואי לא נעים. על כן, בדקו כי אתם רוכשים שוקולד דרך מותג מוביל, לטובת רכישה בעלת משמעות הן מבחינת הטעם והן מבחינת האיכות. החברות הגדולות בעולם מציעות היום לצרכנים פרטיים לבצע רכישה של שוקולד לאפייה באריזות גדולות שגם חוסכות לכם רכישה נוספת וגם מאפשרים להשתמש בשוקולד בהתאם לצרכים שלכם, ועל כן השוואת מחירים ובדיקה לגבי מדיניות המשלוחים מהווה את הדרך הטובה ביותר לבצע רכישה אונליין של שוקולד לאפייה.

לסיכום, באמצעות הסקירה אותה הצגנו לכם כאן תוכלו גם אתם לשפר את יכולת האפייה וליצור מאפים איכותיים – ממש כמו במאפייה מקצועית. באמצעות חנות מקצועית המתמחה בתחום של מוצרי שוקולד לאפייה ניתן לקצר את תהליך הרכישה ולהפוך את המטבח שלכם למטבח שיכול בעזרת חומרי גלם משובחים להפוך כל עוגה, מאפה או עוגיות למשובח ובלתי נשכח מבחינה חזותית אבל לא פחות – מבחינה קולינרית.

נגישות